Katemateriaalit

katepal_logo.pngUrakoinnin lisäksi kauttamme saa kotimaisia Katepal Oy:n valmistamia kumibitumikermejä. Katepal katelaatat, liimattavat kermit, kolmiorimakatteet sekä hitsattavat kermit ovat luotettava ratkaisu kattamiseen.

Katepal-kattolaatat kestävät edestakaista taivuttelua huomattavan hyvin. Tätä arvostaa erityisesti asennusvaiheessa, reunoja ja taitteita tehdessä. Lisäksi Katepal kattolaattojen repimislujuus esim. naulauskohdasta on selvästi parempi kuin aiempien materiaalien.

Katepal-kattolaatojen materiaali on joustavaa myös kylmissä olosuhteissa. Kylmän-
kestävyys säästää materiaalia ja tuo lisää joustavuutta asennusajankohdan valintaan.

SBS-kumibitumi on materiaalina kestävää ja pitkäikäistä. Se kestää hyvin niin mekaanisia kuin kemiallisiakin rasituksia. Ammattikattamisen kokemusten mukaan kumibitumi-
katteen kestoikä on yli kaksinkertainen tavalliseen bitumikatteeseen verrattuna. Nykyisten Katepal -laattojen kumibitumissa sirotepinta pysyy vielä aiempaakin paremmin kiinni. Pinnan karheuden ansiosta lumi pysyy katolla eikä lumiesteitä tarvita.

Kumibitumista valmistetut Katepal kattolaatat ovat yhtä edullisia kuin tavallisesta materiaalista valmistetut. Muista siksi vaatia, että sinunkin kattosi tehdään Katepal-materiaaleista.

Katepal Classic KL

Perinteinen yksivärinen kattolaatta.

Värit:
punainen
vihreä
ruskea
harmaa
musta

Katepal Rocky

SuperRockyn uudenlainen leikkaus- ja ladontatapa sekä kiviaineksen mattapintainen sävytys tarjoavat katollesi uudenlaista moni-ilmeisyyttä. SuperRocky sopii mainiosti mihin tahansa ympäristöön ja mihin tahansa taloon.

Katso lisää >

Katepal Jazzy

Perinteisten yksiväristen laattojen rinnalla Jazzy-sävykate laajentaa kattolaattojen valikoimaa ja käsitettä ratkaisevasti. Vaihtoehtoja löytyy moneen eri makuun

Katso lisää >

Katepal Foxy

SuperFoxy on kattolaattojen kärkeä! Uusi laattamuoto, jolla on perinteinen, kaunis ulkonäkö.SuperFoxy on Katepal-uutuus, joka on valmistettu samasta ammattimaisesta materiaalista kuin kaikki muutkin Katepal-kattolaatat eli SBS-kumibitumista.

Lue lisää >

Katepal Katrilli

SuperKatrilli-sävykate laajentaa kattolaattojen valikoimaa. Vaihtoehtoja löytyy moneen eri makuun.

Katso lisää >

Rullatavara

Katepal rullatavarat ovat luotettava ratkaisu eri kattotyyppien sekä sokkeleiden vedeneristykseen.
Nykyaikaiset kumibitumikermit on suunniteltu kestämään koviakin säävaihteluita.