Etelä-Suomen Huopakate Oy on erikoistunut kattoremontteihin ja kattoasennuksiin sekä muihin vesieristyksiin bitumisilla kateaineilla. Urakoimme vesikatot ja vedeneristystyöt sekä uudis- ja saneerauskohteisiin.

 
 

PALVELUT

Katto- ja vedeneristysalan urakointi bitumituotteilla, lämmöneristeiden asennukset vedeneristystöiden yhteydessä, sokkeleiden vedeneristykset, kattohuoltopalvelut, katemateriaalien ja kattotarvikkeiden myynti, sekä lumen pudotukset kotimaisin voimin. Vesikatoille 10 vuoden kattamistakuu!

box1.png

 

TUOTTEET

Urakoinnin lisäksi kauttamme saa kotimaisia Katepal Oy:n valmistamia kumibitumikermejä. Katepal katelaatat, liimattavat kermit, kolmiorimakatteet sekä hitsattavat kermit ovat luotettava ratkaisu kattamiseen. Valikoimasta löytyy myös erillaisia kattotarvikkeita ja kattoturva tuotteita

box2.png

REFERENSSIT

Tavoitteemme on tyytyväinen asiakas ja toimiva lopputulos. Palvelemme asikkaitamme joustavasti, rehellisesti ja ammattitaidolla. Asiakkaitamme ovat rakennusliikkeet, teollisuusyritykset, asunto- ja kiinteistöyhtiöt, julkiset yhteisöt, seurakunnat, yksityishenkilöt.

box3.png

 

Kätevä rahoituspalvelu

Teemme yhteistyötä Vendigon kanssa, jonka kautta voit hakea helposti ja nopeasti remonttirahoitusta! Vendigo ei itse myönnä lainaa, vaan vertailee puolestasi lainatarjouksia eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä, jotta saisit todennäköisemmin lainaa parhailla lainaehdoilla.

Sähköinen hakemus on helppo täyttää kaikilla päätelaitteilla ja saat luottopäätöksen muutamassa sekunnissa hakemuksen lähettämisestä.

Katso lisää osoitteessa www.vendigo.fi

Kätevä rahoituspalvelu

badge.png

AJANKOHTAISTA

Vendigo rahoituspalvelu

syyskuuta 21, 2016

Teemme yhteistyötä Vendigon kanssa, jonka kautta voit hakea helposti ja nopeasti remonttirahoitusta! Vendigo ei itse myönnä lainaa, vaan ve…

YHTEISTYÖSSÄ

Katepal kattaja
SK Tuote
Peltitarvike

Nesco Oy

peltikoskinen.jpg

luotettava-kumppani-web-small.png

Korkein luottoluokitus AAA-Bisnode
 
AAA-Luottokelpoisuus

Bisnode 2017